SYNSPRØVE

HVORDAN FOREGÅR EN SYNSPRØVE?

En synsprøve er en dybdegående analyse af dine øjne, som har til formål at finde den præcise styrke, du skal bruge i briller eller kontaktlinserVi har lavet mange synsprøver for kunder i Lyngby, Farum og Holte.

Synsprøven starter med en god snak omkring dine synsbehov. Vi spørger bl.a. ind til afstandssyn, læsesyn, hvor meget du bruger computer/tablet/smartphone. Derudover er det vigtigt, at vi får afklaret, hvordan dit nattesyn og samsyn fungerer.

Relevante helbredsoplysninger spørges der ligeledes indtil.

Herefter tager vi en elektronisk målingaf dine øjne med vores Carl Zeiss i.Profiler. Denne afdækker styrkebehovet i forskellige lysforhold og hornhindens krumning.

Vi tilbyder en vurdering af øjnenes sundhedstilstand. Der tages nethindebilleder som analyseres i algoritmen”RetinaLyze”. Den tjekker for tegn på DR (diabetisk retinopati – sukkersygeforandringer på nethinden), AMD(aldersrelateret macula degeneration) og Glaucom (grøn stær).

FÅ EN GRUNDIG VURDERING AF DINE ØJNE

Vi vil gerne hjælpe dig med at opretholde dine øjne sunde og skarpe.

Hos Cornelius K tilbyder vi en præcis og grundig synsprøve, en forudsætning for, at vi kan finde den optimale løsning til dine øjne.

Du vil få professionel rådgivning af en erfaren optiker, som vil vejlede dig i det store udvalg af brilleglas og kontaktlinser.

GODT AT VIDE

Har du briller i forvejen bedes du medbringe disse. Bruger du kontaktlinser og ønsker ny udmåling til nye briller eller linser, skal du møde op med dine briller på. Det er mest optimalt at kontaktlinserne skal have været ude af øjnene ca. 2 timer inden testen.

Bestil tid til en synsprøve ved at ringe til os på telefon 45 87 33 92. Du kan også skrive en mail til optik@cornelius-k.dk, og så vil vi vende tilbage til dig.

Vi glæder os til at se dig!

MANDAG TIL TORSDAG 10-17.30

FREDAG 10-18

LØRDAG 10-14