BRILLER I LYNGBY

BRILLESTEL FOR ENHVER SMAG

I Cornelius K har vi et bredt udvalg af brillestel. Vi ønsker, at der skal være noget for enhver personlighed, hvorfor vi satser på brillestel fra mange unikke brands. 

Vi elsker briller og finder mange af dem på messer. Vi kan tilbyde alt fra små og sjove franske brillemagere til større eftertragtede producenter.

Farverige og lidt anderledes briller har altid været butikkens DNA, og de er fortsat at finde på hylderne, og kombineret med eksklusive mærker, som Leisure Society, Givenchy, Balmain og Celine er der masser af muligheder for at ramme din stil.

DU FÅR VORES ÆRLIGE MENING

Det er vigtigt for os, at vores briller er i god kvalitet, men også at vi følger med tendenserne i modebilledet. Der kan ske markante ændringer i moden, og det kan være svært for nogle, at vænne sig til en ny type briller.

Hos Cornelius K får du vores ærlige og professionelle mening til, hvilken type briller der klæder dig bedst. Du skal føle dig tryg og komfortabel i dine nye briller, og derfor vil vi ikke forhaste et køb.

Vi kan levere brillestel til unge og til ældre og til enhver personlighed. Hvis du er i tvivl, kan du låne brillerne med hjem, inden du beslutter dig.

PRØV DINE NYE BRILLER I LYNGBY

Du er velkommen til at komme forbi butikken og se vores udvalg i briller og solbriller. Vi hjælper dig med at finde dine nye briller i Lyngby, og en erfaren optiker og vores optikerværtinde tilbyder kompetent hjælp i forhold til udseende og komfort.

Skal du have nye briller, er det desuden en god idé at starte med en synsprøve, så vi kan skabe de helt rigtige glas til dig.

Vi får ofte spørgsmålet ”Hvad koster vores briller?”, og der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, da vores priser afhænger af mange faktorer såsom, hvilket brillestel du ønsker. 

Har du spørgsmål til vores briller, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på telefon 45 87 33 92 eller via mail optik@cornelius-k.dk.

MANDAG TIL TORSDAG 10-17.30

FREDAG 10-18

LØRDAG 10-14