BRILLEGLAS I LYNGBY

VI GÅR OP I DIT SYN

Vi tilpasser som oftest de individuelle brilleglas, som sikrer dig det mest optimale og komfortable syn. Vi har briller på i mange timer dagligt – netop derfor er det vigtigt, at du har de rigtige briller til de forskellige udfordringer, dine øjne bliver udsat for. Vi har mange kunder fra Lyngby, Farum og Holte

I dag bruger vi meget tid på at fokusere i korte afstande; bøger, smartphones, pc’er osv. Dette giver et ”pres” på øjets automatiske fokuseringsevne. Derfor er det vigtig at overveje læsebriller og computerbriller foruden dine ”allround” briller.

Hos Cornelius K har vi valgt at fokusere på brilleglas fra HOYA og Carl Zeiss. Her får du de bedste brilleglas, som bliver designet til dig ud fra dine behov.

Vores brilleglas i Lyngby findes i forskellige brydningsindeks, hvilket gør det muligt at lave tynde glas selv i høje styrker.

Glassene findes både i kunststof (plastik) og mineral:

  • Kunststof brilleglas har den fordel, at de kan anvendes i alle typer brillestel. Hertil er de lette og kan indfarves i alle tænkelige farver samt farveskiftende – brun, grå og grøn.
  • Mineral brilleglas er tungere men har den fordel, at de er meget modstandsdygtige over for ridser. De kan leveres i brune nuancer. Farveskiftende mineralglas findes i både grå og brun.

Alt efter hvad du har behov for findes der enkeltstyrke og flerstyrkeglas

ENKELTSTYRKE

I enkeltstyrkeglas er der samme styrke i hele glasset.

Fire muligheder med enkeltstyrke

Som billederne viser får du i de individuelle glas en optik uden forvrængninger, når du kigger væk fra glassets centrum.

FLERSTYRKE

Flerstyrkeglas er brilleglas, der har to eller tre styrker. Disse glas har et synligt læsefelt i form af et lille felt nederst på glasset, hvor læsestyrken er indsat.

Flerstyrkeglas med glidende overgang

Udvidet læseglas har læsestyrke, som aftaler en smule i toppen af glasset, således at du kan se din computer.

Hertil kan man få flerstyrke computerglas, som tilpasses dine behov. Glasset kan eksempelvis laves, så der er skarpt syn fra bogafstand ud til skrivebord eller fra bogafstand ud til 4 meter.

Vi anbefaler, at du vælger de nye antirefleksbehandlinger kaldet BlueControl/BlueProtect på dine læse/skærmbriller.

BlueControl/BlueProtect reducerer det blå-violette lys fra skærme og lyskilder. Det øger for de fleste skarphed og komfort i forbindelse med skærmarbejde. Forskning viser nemlig, at det blå-violette lys påvirker os biologisk. Det kan virke trættende og generende for nogle mennesker.

VI RÅDGIVER DIG TIL DEN BEDSTE LØSNING

I Cornelius K vil du møde en erfaren optiker, som vil rådgive dig til det bedste brilleglas i Lyngby.

På baggrund af dine behov og din livsstil samt en synsprøve finder vi den løsning, som vil fungere optimalt for dig.

Har du spørgsmål til vores brilleglas, så er du velkommen til at ringe til os på 45 87 33 92 eller skrive via mail til optik@cornelius-k.dk.

MANDAG TIL TORSDAG 10-17.30

FREDAG 10-18

LØRDAG 10-14