Solbriller i Lyngby

Vi elsker solbriller, og det gør dine øjne også!

I Cornelius K Optik har vi byens største udvalg af solbriller fra mange forskellige brands.

Med solbriller kan du understrege din personlige stil. Uanset om du søger den klassiske, den moderne, den vovede eller den eksklusive stil, så finder du dine næste solbriller i Cornelius K Optik.

KONTAKT OS

 

SOLBRILLER ÅRET RUNDT

UV lys er skadeligt for synet, så dine øjne skal beskyttes. Også om vinteren når solen står lavt, er det f.eks. vigtigt at have solbriller på ved bilkørsel.

Solbrilleglas tilpasses ud fra dine ønsker. Zeiss og HOYA kan levere solbrilleglas i rigtig mange farver, kontrastfiltre og smarte spejlcoatninger.

Derudover kan vi i Cornelius K Optik tilbyde dig de amerikanske Maui Jim solbriller med fantastisk kontrastforøgende filter og polaroid (fjerner vandrette refleksioner, som betyder, at du f.eks. kan se gennem havets overflade i stedet for kun at se solens spejling i havoverfladen). Maui Jim kan levere stort set alle deres modeller med styrke, både enkelt og flerstyrke.

Kom ind og prøv et par! De fleste, der har en Maui Jim-solbrille, er afhængige for livet.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere, om hvilke solbriller vi tilbyder, så er du velkommen til at kigge forbi vores butik. Du kan også ringe til os på 45 87 33 92 eller skrive via mail til optik@cornelius-k.dk, og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at finde de perfekte solbriller til dig.

solbriller lyngby