Synsprøve i Lyngby

Synet ændrer sig hele tiden, og det er derfor en god idé at komme ind til en synsprøve i Lyngby. Måske har du brug for kontaktlinser eller briller, eller måske skal du bare have justeret styrken i de nuværende.

Hos Cornelius K Optik giver vi dig en professionel vurdering af dit syn, hvorefter vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning til dine øjne.

KONTAKT OS

 

Hvordan foregår synsprøven?

En synsprøve er en dybdegående analyse af dine øjne, som har til formål at finde den præcise styrke, du skal bruge i briller eller kontaktlinser.

Synsprøven starter med en god snak omkring dine synsbehov. Vi spørger bl.a. ind til afstandssyn, læsesyn, hvor meget du bruger computer/tablet/smartphone. Derudover er det vigtigt, at vi får afklaret, hvordan dit nattesyn og samsyn fungerer.

Herefter tager vi en elektronisk screening af dine øjne. Denne måler hvordan dine øjne reagerer på forskellige faktorer, der er med til at bestemme styrken.

Få en grundig vurdering af dine øjne

Vi vil gerne hjælpe dig med at opretholde dine øjne sunde og skarpe.

Hos Cornelius K Optik tilbyder vi en præcis og grundig synsprøve, en forudsætning for, at vi kan finde den optimale løsning til dine øjne.

Du vil få professionel rådgivning af erfarne optikere, som vil vejlede dig i det store udvalg af brilleglas og kontaktlinser.

  grundig synsprøve i Lyngby  

Bestil tid til en synsprøve i Lyngby

Har du briller i forvejen bedes du medbringe disse. Bruger du kontaktlinser og ønsker nye briller, skal du møde op med dine briller på, da kontaktlinserne skal have været ude af øjnene minimum 2 timer inden testen.

Bestil tid til en synsprøve ved at ringe til os på telefon 45 87 33 92. Du kan også skrive en mail til optik@cornelius-k.dk, og så vil vi vende tilbage til dig.

Vi glæder os til at se dig hos Cornelius K Optik.