Brillestel

Cornelius K Optik Briller

I Cornelius K finder du alt fra små sjove franske brillemagere til større producenter. Vi elsker briller og finder mange af dem på messer. Farverige, anderledes briller har altid været butikkens dna og de er fortsat at finde på hylderne! Kombineret med eksklusive mærker som Cartier, Leisure Society og Givenchy er der massere af muligheder for at ramme din stil.

 

Solbriller

Cornelius K Optik SolbrillerVi elsker solbriller og det gør dine øjne også! Understreg din personlige stil. Søger du den klassiske, den moderne, den vovede eller den eksklusive stil så finder du dine næste solbriller i Cornelius K. Vi fører både dame og herre solbriller.

Sportsbriller

Står den på golf, cykling, ski, tennis eller måske noget helt femte så er det muligt at lave en sportsbrille der fjerner blænding, UV stråler, vind og dug samt lader dig se skarpt.

 

Maui Jim

Maui Jim – udviklet til surferne på øen Maui! Kontrastforøgende solbriller der fjerner solens spejl på havoverfladen/skibakken. Leveres med styrke både enkelt og flerstyrke.

 

Adidas

Adidas – rendyrket sportsbrille med perfekt pasform. Kan indstilles i både vinklen til kindbenet samt over næsen så du får den bedste beskyttelse mod sol, sved, vind og vejr. Findes i flere modeller/farver samt med mulighed for at skifte solglas efter behov. Såfremt du har brug for styrke i sportsbrillen er det også muligt i form af en indsats med din styrke som er monteret bagved solglasset.

Adidas

Børnebriller

Hos os finder i flotte, smarte, seje og søde briller til jeres børn. Alt fra trendy ”små” voksenbriller til lette danske Lindberg titanium briller.

Cornelius K Optik Brilleudvalg