Briller i Lyngby

Brillestel for enhver smag

I Cornelius K Optik har vi et bredt udvalg af brillestel. Vi ønsker, at der skal være noget for enhver personlighed, hvorfor vi satser på brillestel fra mange unikke brands.

Vi elsker briller og finder mange af dem på messer. Vi kan tilbyde alt fra små, sjove franske brillemagere til større eftertragtede producenter.

Farverige og lidt anderledes briller har altid været butikkens DNA, og de er fortsat at finde på hylderne, og kombineret med eksklusive mærker som Leisure Society og Givenchy er der masser af muligheder for at ramme din stil.

Kontakt os

 

Du får vores ærlige mening

Det er vigtigt for os, at vores briller er i god kvalitet, men også at vi følger med tendenserne i modebilledet. Der kan ske markante ændringer i moden, og det kan være svært for nogle, at vænne sig til en ny type briller.

Hos Cornelius K Optik får du vores ærlige og professionelle mening til hvilken type briller, der klæder dig bedst. Du skal føle dig tryg og komfortabel i dine nye briller, og derfor vil vi ikke forhaste et køb.

Vi kan levere brillestel til unge og ældre og til enhver personlighed. Hvis du er i tvivl, kan du låne brillerne med hjem, inden du beslutter dig.

briller i lyngby for enhver smag

Prøv dine nye briller i Lyngby

Du er velkommen til at komme forbi butikken og se vores udvalg i briller og solbriller.

Vi hjælper dig med at finde dine nye briller i Lyngby, og vores erfarne optikere og optikerværtinde tilbyder kompetent hjælp i forhold til udseende og komfort.

Skal du have nye briller, er det desuden en god idé at starte med en synsprøve, så vi kan skabe de helt rigtige glas til dig.

Har du spørgsmål til vores briller, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på telefon 45 87 33 92 eller via mail optik@cornelius-k.dk.

 

Sportsbriller

Står den på golf, cykling, ski, tennis eller måske noget helt femte så er det muligt at lave en sportsbrille der fjerner blænding, UV stråler, vind og dug samt lader dig se skarpt.

Maui Jim – udviklet til surferne på øen Maui! Kontrastforøgende solbriller der fjerner solens spejl på havoverfladen/skibakken. Leveres med styrke både enkelt og flerstyrke.

Adidas – rendyrket sportsbrille med perfekt pasform. Kan indstilles i både vinklen til kindbenet samt over næsen så du får den bedste beskyttelse mod sol, sved, vind og vejr. Findes i flere modeller/farver samt med mulighed for at skifte solglas efter behov. Såfremt du har brug for styrke i sportsbrillen er det også muligt i form af en indsats med din styrke som er monteret bagved solglasset.

 

Børnebriller

Hos os finder i flotte, smarte, seje og søde briller til jeres børn. Alt fra trendy ”små” voksenbriller til lette danske Lindberg titanium briller.